Dupla német bukás

Infostart
2006. február 16. 22:38
Mindkét csütörtökön pályára lépett együttes kikapott a labdarúgó UEFA Kupában. A Stuttgart Giovanni Trapattoni menesztése óta mindkét meccsét elveszítette.

A csütörtökön megkezdődött párharcok egyikében sem dőlt el a továbbjutás, hiszen mindhárom meccsen egy gól döntött a labdarúgó UEFA Kupa harmadik fordulójában.

A nyolcaddöntőbe jutáshoz a Middlesbrough került a legközelebb, mivel idegenben győzte le 2-1-re a Stuttgartot. Hasselbaink a 20. percben szerezte meg a vezetést az angol gárdának, amely a szünet után Parnabí góljával került igen kecsegtető helyzetbe. A Stuttgartnak csak az adott reményt, hogy Ljuboja a 85. percben szépített, de a német együttesnek így is kisebb bravúr kellene a továbbjutáshoz.

Némileg jobbak a Hamburg esélyei, amely idegenben veszített 1-0-ra a Bajnokok Ligájából búcsúzott Thun otthonában. A svájci gárda gólját Adriano lőtte.

A játéknap harmadik mérkőzésén a Slavia Prága hazai pályán 2-1-re győzött az olasz Palermo ellen. A cseh gárda öngóllal nyerte meg a meccset, de a párharc - ismerve a Palermo hazai játékát - még semmiképp nem lefutott.