Eltűnt Sol Campbell

InfoRádió / MTI
2006. február 3. 17:21
Szerda este óta semmit sem tudnak Sol Campbellről, az Arsenal futballistájáról. Az angol válogatott védőnek állítólag magánéleti problémái vannak.

Nyomtalanul eltűnt Sol Campbell. Az Arsenal futballistáját utoljára szerda este, a West Ham ellen 3-2-re elveszített angol bajnokin látták. A mérkőzésen Arsene Wenger vezetőedző a szünetben lecserélte a gyengén teljesítő hátvédet.

A válogatott játékos azonnal elhagyta a stadiont, azóta a csapatból senki sem találkozott vele, a csütörtöki és pénteki edzéseken nem jelent meg, telefonján nem lehet elérni, és a lakásában sem találták.

Campbellt meghívták Tony Blair miniszterelnöknek és Franz Beckenbauernek, a németországi világbajnokság szervezőbizottsági elnökének találkozójára, de a játékos nem vett részt az eseményen, és előzetesen sem jelezte távolmaradását.

Robert Pires azt mondta: annyi tudnak, hogy Campbellnek komoly magánéleti gondjai vannak. A francia középpályás hozzátette, hogy szívesen segítenének neki megoldani a gondokat.

Sol Campbell egy-két évvel ezelőtt még a Premier League egyik legjobb hátvédjének számított, de az utóbbi évben sokat volt sérült, így nem tudott megfelelő formába lendülni. Megbízható játékának hiányában az Arsenal is visszaesett: az elmúlt években sikert sikerre halmozó londoni gárda most csak a hatodik a tabellán, ráadásul mindkét nemzeti kupából kiesett.