A Művészetek Völgyében az utolsó napokban sem lazítanak

Infostart
2007. augusztus 3. 16:29
A Művészetek Völgye hétvégén is számos programmal várja az érdeklődőket: a fesztivál utolsó két napján fellép többek között Lajkó Félix, a Besh o droM, valamint Bozsik Yvette és a Kolibri Színház társulata.

Az öcsi kőfejtőben szombaton a Zöldfoki-szigetekről érkező zenekarok lépnek fel, vasárnap a Balkan Strings játszik, lesznek koncertek a helyi katolikus és evangélikus templomban, de barlangtúrán is részt vehetnek az érdeklődők - mondta az InfoRádióban a Művészetek Völgye fesztiváligazgatója.

Pulán szombaton délután a Szent Efrém Bizánci Férfikórus lép fel, 19 órakor a sérült színészekből álló Baltazár Színház előadását tekinthetik meg a Bárkarétre látogatók. Ugyanitt 22 órakor a Besh o droM játszik - közölte Márta István.

Hozzátette: vasárnap fél 6-tól és fél 9-től Morzek Mulatság című darabját adja elő a Bárka Színház társulata, 19 órától pedig Háy János beszélget Spiró Györggyel.

Monostorapátiban szombaton "csecsemőszínházat" csinál Bozsik Yvettte, majd a Budapesti Énekes Iskola "romkoncertet" ad, fél 8-tól pedig az Amadinda ütőegyüttes lép fel. Este a rockszínpadon a Belmondo és a KFT zenél - mondta Márta István.

Kapolcson az Auer Szimfonikus Zenekar lép fel a bástyaárokban, később a Babos Project és a Tóth Viktor Tercett előadását hallgathatják meg a dzsesszt kedvelők. Vasárnap a Bohém Ragtime Band áll a Malompart Étterem színpadára.

Vigándpetenden szombat este 7-től salsa-felvonulás lesz, Taliándörögdön Szőke András és Sanyipap fogadja az Õsök Házába látogatókat, a Klastromnál pedig Lajkó Félix lép fel Vasárnap, ugyancsak Taliándörögdön a Fláre Beás, később pedig Hobó ad koncertet - közölte a fesztiváligazgató.

Hanganyag: Oláh András


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást