Harry Potter: 24-szer kellett felvenni az első csókot

Infostart
2006. november 18. 19:32
Bár a Harry Potter-rajongóknak még jövő nyárig várniuk kell a sorozat következő filmjének bemutatójára, a Warner Brothers máris betekintést engedett a Harry Potter és a Főnix Rendje című alkotásba. Persze csak egyetlen képet hoztak nyilvánosságra, ezzel is növelve a várakozásokat.

A legújabb Harry Potter filmből nyilvánosságra hozott fotó a főhőst, és szerelmét Cho Changet mutatja, az első csók közben, amelyet egy bennfentes szerint 24-szer kellett felvenni. "Azt hiszem, csak arról van szó, hogy jól szórakoztak" - jegyezte meg a neve elhallgatását kérő informátor.

A filmben, amely Nagy-Britanniában július 13-án kerül a mozikba, visszatér számos régi ismerős is, ám új arcokat is lehet majd látni. A Harry Potter és a Főnix Rendjével debütál például a varázslótörténetben Helena Bonham Carter, aki Bellatrix Lestrange-et, Voldemort egyik követőjét alakítja.

Az ötödik Harry Potter-film forgatását nemrégiben fejezték be, és még két rész van hátra. A kritikusok egyébként már két évvel ezelőtt is megkérdőjelezték: meddig játszhatja még Daniel Radcliff a főszerepet.

Míg ugyanis a történet filmenként csak egy-egy évet halad előre, addig a valóságban a forgatások között legalább 2-2 év telik el. A stúdió azonban egyelőre kitart Daniel Radcliff mellett.