Nyitókép: Jonathan Brady/PA Images via Getty Images

Vége a hajtóvadászatnak: sérülten kapták el a BBC-szakértő családtagjait megölő gyilkost

Infostart / MTI
2024. július 10. 20:23
Elfogták szerda este Londonban azt a gyanúsítottat, aki a rendőrség feltételezése szerint megölte a BBC rádió vezető lovassport-kommentátora, John Hunt feleségét és két lányát.

A 61 éves Carol Hunt, a 28 éves Hannah Hunt és a 25 éves Louise Hunt a rendőrség szerdai tájékoztatása szerint előző éjjel vesztette életét "számszeríj és valószínűleg egyéb fegyverek" okozta sérülések miatt a család északnyugat-londonhoz közeli Bushey-ben található otthonában.

A Scotland Yard a hármas gyilkosság ügyében egy 26 éves, Kyle Clifford nevű gyanúsított ellen adott ki körözést.

Cliffordot szerda este hatalmas kiterjedésű hajtóvadászat után, az észak-londoni Enfield kerületben fegyveres rendőri egységek

egy temetőben találták meg és vették őrizetbe

- tudósított a BBC.

A rendőrségi tájékoztatás szerint a gyanúsítottat sérülten találták meg és orvosi ellátásban részesítették. Sérüléseinek okát és súlyosságát a közlemény nem részletezi, de azt leszögezi, hogy az elfogás közben nem történt rendőrségi fegyverhasználat.

Az 58 éves John Hunt, aki korábban a rendőrség kötelékében szolgált, két évtizede a főleg sport- és közéleti műsorokra szakosodott BBC 5 Live rádióállomás lóverseny-közvetítéseinek vezető szakkommentátora.