Nyitókép: Forrás: Twitter

Hat ember életét követelte egy mészárlás Kaliforniában

Infostart / MTI
2023. január 16. 19:45
Egy 17 éves anya és féléves csecsemője is az áldozatok között van.

Hat ember, köztük egy 17 éves anya és féléves gyermeke vesztette életét egy lövöldözésben Kalifornia középső részén - közölték a helyi hatóságok.

A rendőrség gyanúja szerint legalább ketten követték el a gyilkosságokat.

Helyi idő szerint hétfő hajnali fél négykor több bejelentés érkezett a rendőrséghez, hogy lövéseket hallottak egy lakóépület környékéről Goshenben, a kaliforniai Visaliától keletre - közölte Mike Boudreaux seriff.

Helyi idő szerint hétfő hajnali fél négykor több bejelentés érkezett a rendőrséghez arról, hogy lövéseket hallottak egy lakóépület környékén Goshenben, a kaliforniai Visaliától keletre.

A hatóságok két halottra bukkantak az utcán, egy harmadik, végzetesen megsebesített emberre pedig a ház bejáratánál találtak rá. Az épületben további három áldozatra leltek, köztük egy férfira, aki a hatóságok kiérkezésekor még életben volt, de később meghalt a kórházban.

A rendőrség úgy véli, hogy a bűncselekmény egy drogbandához köthető. A helyi seriff hivatala a múlt héten házkutatást tartott a szóban forgó lakóépületben.

A megyei seriff a médiának nyilatkozó illetékes az alábbi videóban arról beszél, hogy az áldozatokat nem véletlenszerűen választották ki, tudatos kijelölt célpontok voltak, igen személyes bűncselekmény volt, és üzenetet küldtek általa.

A Fresnótól 35 kilométerre délkeletre található Goshenben mintegy háromezren élnek.