Házi sztriptíz, repülő malac, vagy tíz nap a Bahamákon - ajándékötletek karácsonyra

Infostart
2007. december 21. 15:24
Alaposan kiköltekezték magukat a britek idén decemberben. A kereskedelmi forgalom a hó végére eléri a 33 milliárd fontot, s ennek egyharmadát karácsonyi ajándékokra költötte a szigetország 60 milliós lakossága.

Átlagban minden brit tíz másiknak ad kisebb-nagyobb karácsonyi ajándékot, és be kell szerezni az ünnepi falatokat, a hangulatot emelő italokat, meg a karácsonyfát is. Az átlag angol tizenöt órát töltött ajándékvásárlással.

Ment a pénz, és sokan bankhitelből költekeztek: Nagy-Britannia lakossága 10 milliárd font hitelt halmozott fel az idei karácsony előtt.

Az elektronika ebben az évben is vezetett az ajándékok között, de nem panaszkodhat a ruhaipar sem, és jól ment az ital- meg a csokoládéboltoknak is.

Páros szappan: "arc" és "ülep"

Mit találnak a piacon azok, akik nem túl drága, de ötletes különlegességgel akarják változatosabbá tenni az ajándékozást? Ízléstelenségekben nincs hiány, feltalálták például a páros szappant: a fehér színű felirata "arc", a feketéé "ülep".

De az angol találékonyság nem áll meg ezen az alpári szinten. Kapható habfürdő-gyártó gép: kis szerkezet, amit a kád szélére lehet erősíteni, és gombnyomásra ontja a fürdővízbe az illatos habot. Szerencsére nem hálózati árammal, hanem elemmel működik.

Láttam a boltokban 720 forintnak megfelelő összegért szudoku Rubik-kockát - színek helyett számokkal. Olcsó ajándék a festőkészlettel kiegészített kávésbögre is, a készlet segítségével bárki maga festheti ki - tehetségének megfelelően - a bögrét.

Rózsaszín, repülő plüssmalac


Bögrékről szólva: ízléstelen ötletekért a gyárosok sem mennek a szomszédba. Ajánlatuk az olyan bögre, amelynek az oldalán csábos hölgy vagy izmos ifjú látható - ágyékkötőben. Ha a forró kávét vagy teát betölti valaki, akkor az ágyékkötő hőhatásra eltűnik. Házi sztriptíz.

Milyen ötletes kiegészítő-ajándékot vehetünk a gyereknek, ha már megkapta a számítógépes játékot, a biciklit vagy mindkettőt? A válasz: repülő, rózsaszín malacka. Ez beleépített, gumis csúzlitechnikával működik, átrepül a szobán, s mivel plüssből van, testi sérülést nem okoz.

A sztriptíz, a malacka és a habfürdő-gép mellet azért egy új papucs, fürdőköpeny se rossz ajándék, no meg a változatosság kedvéért: tíz napos üdülés a Bahama-szigetek valamelyik luxushoteljében.