Minden idők legnagyobb szexbotránya lehet

Infostart
2007. május 1. 11:26
Az egyik legnagyobb botrány látszik kibontakozni Washingtonban. A hírek szerint számos befolyásos személyiség, köztük politikai tanácsadók is igénybe vették annak a prostituált csoportnak a szolgáltatásait, amely kifejezetten a luxusigényeket elégítette ki.

A csoport madámja, Deborah Jeane Palfrey azt mondta: a telefonregiszterében több mint 15 ezer befolyásos ember neve szerepel.

A hölgy a listát a múlt héten átadta az Egyesült Államok egyik televíziós csatornájának. Sőt, azt is elmondta, hogy ha tanúskodnia kell, akkor közülük annyit nevez meg, amennyit csak kell, hogy megvédje magát.

A legmagasabb szinten?

Ha erre sor kerül, az nagy csapás lehet a washingtoni politikai életre. A lista ugyanis a hírek szerint tartalmazza a külügyminiszter, Condoleezza Rice egyik helyettesének nevét, és szerepel rajta Bill Clinton egykori amerikai elnök egyik tanácsadója, Dick Morris is.

Az 50 éves Deborah Jeane Palfrey azt állítja, hogy az általa fenntartott hálózatban nem prostituáltak dolgoztak. A 132, főleg diplomás lányt a legigényesebb kuncsaftok hívhatták, ha sztriptízt akartak nézni vagy egy kis masszázsra vágytak. Állítása szerint azonban a lányok szexuális szolgáltatást nem nyújtottak.

Másfél óra 60 ezerért

A hálózat Washingtonban és környékén működött, 1993 és 2006 között. Áraik igen borsosak voltak, egy 90 perces szolgáltatásért 300 dollárt kértek el, amely majdnem 60 ezer forintnak felel meg.

A hölgyet 1991-ben már egyszer elítélték Kaliforniában a szexuális szolgáltatások illegális közvetítéséért, akkor 18 hónapot töltött börtönben.