Eddie Murphy nevét viseli Mel B kislánya

Infostart
2007. április 25. 05:31
Bár Eddie Murphy nem ismeri el, hogy ő lenne az egykori spice girl újszülött gyermekének apja, Mel B úgy döntött: az amerikai filmsztár nevét is viselni fogja a kislány.

Az Angel Iris Murphy Brown nevet kapta Mel B április elején született kislánya.

Az egykori spice girl, akinek Melanie Brown a valódi neve, váltig állítja, hogy a kislány apja Eddie Murphy, ezért döntött úgy, hogy az apasági per lezárulta előtt ezt a nevet is a többihez "csapja".

Az amerikai filmsztár nem ismeri el az apaságot, és azt követeli, hogy végezzenek el DNS-vizsgálatot a kérdés tisztázása érdekében.

Mel B közleményében magyarázta meg a névadást. "Angel (Angyal) azért, mert egy kis angyalt kaptam vele. Iris a nagymamám neve. Murphy, mert ez az apja családneve. És Brown, mert ez pedig az enyém."

A büszke édesanya szerint a kicsi, akiről az első fotók az OK! Magazin eheti számában jelentek meg, tüneményes. "Mindkettőnktől a legjobbakat örökölte."

Mel B beszélt Eddie Murphyről is. "Mindig része marad az életemnek. Örökké szeretni fogom, képtelen vagyok gyűlölni. Mesés volt vele" - mondta róla.

Az énekesnő volt az egykori lánycsapat egyetlen tagja, aki nem vett részt egykori társnője, Geri Halliwell kislányának, Bluebell Madonnának a hétvégi keresztelőjén Londonban.