Örök titok marad Vilmos herceg románca

Infostart
2007. április 17. 11:20
Ötmillió fontot (1,8 milliárd forintot) kereshetne Kate Middleton, de megígérte Vilmos hercegnek, hogy senkinek nem beszél öt évig tartó szerelmükről.

Könyvkiadók, tévécsatornák és bulvárlapok ostromolják Kate Middleton-t, akinek a minap ért véget öt évig tartó kapcsolata Vilmos herceggel, ő azonban hallgatási fogalmat kötött.

Ötmillió fontot kereshetne, de lojális, megbízható, diszkrét és büszke. El sem tudja képzelni, hogy eladja a szerelmük történetét" - mondják róla. Ráadásul meg is ígérte Vilmosnak, hogy nem beszél senkinek az együtt töltött évekről.

A környezetében azonban nem mindenki képes tartani a száját. Néhány barátja - igaz, név nélkül - nyilatkozott a hétfői London Evening Standardnak, és élesen bírálták a herceget "sértő" viselkedése miatt. Az nem tetszik a barátoknak, hogy képek jelentek meg Vilmosról, amelyeken kart karba öltve mutatkozik más lányokkal.

Kate az elmúlt napokat a szülei Berkshire-i házában töltötte, ahonnan a bátyja, James vitte vissza hétfőn Chelsea-be. Igyekezett mosolyogni a fotósoknak, a délutánt pedig vásárlással töltötte. Benézett a munkahelyére is, de úgy tudni, a szakítást külföli nyaraláson igyekszik majd kiheverni.

A fotósok és az újságírók ostrom alatt tartják a szüleit is, akiknek szintén hatalmas pénzeket ígérnek, ha elmondják a saját változatukat a történetről. Ettől azonban ők is határozottan elzárkóznak.