Putyin keresztlánya tehet Abramovics válásáról?

Infostart
2007. március 20. 06:10
Az orosz elnök keresztlánya mutatta be egymásnak a Chelsea dúsgazdag tulajdonosát, Roman Abramovicsot és azt a modellt, aki miatt az üzletember házassága tönkrement.

Kszenya Szobcsakot vádolja Roman Abramovics elvált neje azzal, hogy elrontotta a házasságát. Õ volt ugyanis az, aki volt férjét és Daria Zsukovát egy estélyen bemutatta egymásnak.

Irina tizenöt évnyi házasság után vált el a Chelsea tulajdonosától, amiért 150 millió fontot (csaknem 54 milliárd forint) kapott.

Roman Abramovics és a 24 éves modell barátsága már korábban is gyanút keltett, a férfi azonban cáfolta, hogy ez lett volna a válás oka.

A volt feleség szerint egyértelmű, ki a hibás a történtekért: "Irina gyűlöli Kszenyát, sosem fogja elfelejteni, amit tett" - jelentette ki az üzletember egyik bizalmasa.

"Roman egy gyenge, forróvérű férfi, akit - főleg a vagyona miatt - sok kísértés ér. Irina azonban biztos abban, hogy volt férje korábban sosem lépett félre, mert túlságosan is lekötötte a munkája" - tette hozzá.

Az üzletember barátja szerint a volt feleségnek semmi oka nem volt arra, hogy kételkedjen férjében, egészen addig, míg Kszenya Szobcsak be nem mutatta Daria Zsukovának Abramovicsot.

Az üzletember és a modell kapcsolata az orosz elnököt is bosszantja, hiszen Knyesza a keresztlánya, Roman Abramoviccsal pedig - bár a többi oligarchát nem "kedveli" - jóban van.