Nyitókép: PwC

Vezetőváltás a PwC Magyarországnál

Infostart / MTI
2024. október 1. 19:30
Radványi László lett a PwC Magyarország új vezérigazgatója

Radványi László lett a PwC Magyarország új vezérigazgatója 2024. október 1-jétől, a posztot Lőcsei Tamástól veszi át, aki a közép- és kelet-európai (CEE) kiemelt projektek, valamint a hazai üzletfejlesztési terület vezetését látja el a jövőben - közölte a PwC Magyarország kedden az MTI-vel.

Radványi László 2003 óta dolgozik a vállalatnál, ahova pályakezdőként csatlakozott a diplomaszerzést követően. 2015-ben lépett a cégtársak közé, azóta a könyvvizsgálati üzletág hazai és régiós transzformációs projekteken, illetve kiemelt magyarországi és német ügyfélprojekteken dolgozott. A PwC könyvvizsgálati szolgáltatások üzletágának vezetését 2020-ban vette át, ami magában foglalja a számviteli tanácsadási, a kockázatkezelési és kiberbiztonsági területeket, valamint a cég felnőttképzési központját, a PwC's Academyt is - ismertették a közleményben.

Lőcsei Tamás 2018 óta töltötte be a PwC Magyarország vezérigazgatói pozícióját. Az adózás és az állami támogatások területén nemzetközileg elismert szakértő számos befektető magyarországi és régiós beruházását segítette elő az elmúlt évtizedekben - tájékoztatott a PwC Magyarország.