Megvan az új külsővel mutatkozó Palkovics László új, immáron második állása

Infostart
2022. december 5. 12:36
Palkovics Lászlóval és a zalaegerszegi tesztpályával erősítettünk - közölte Szijjartó Péter, amikor a Széchenyi István Egyetemen találkozott a volt miniszterrel.

Szijjártó Péter külügyminiszter a Facebookon tett közzé posztot arról, hogy találkozott a volt Technológiai és Ipari Minisztérium volt vezetőjével Győrben, a Széchenyi István Egyetemen. Arról nem írt, hogy Palkovics László pontosan milyen minőségében volt ott.

A helyszín azonban nem véletlen, állapította meg a vg.hu, hiszen a külügyminiszter a Széchenyi István Egyetemért Alapítvány kuratóriumi tagja is.

Egyébként Palkovics Lászlónak nem ez az első új feladata: november közepén derült ki, hogy a hadiipar fejlesztésében kap fontos szerepet és az N7 Nemzeti Védelmi Ipari Innovációs Holding Zrt. vezérigazgatója lesz.

A hvg.hu a napokban írt arról, hogy a Széchenyi István Egyetemért Alapítvány feladatait kibővítik: oktatási és tudományos munkájának az általános célok mellett a magyar járműipari innovációt, a fenntartható és biztonságos közlekedés fejlesztését, a zöld mobilitáshoz és közlekedésbiztonsághoz kapcsolódó infrastrukturális fejlesztést, a járműipari fejlesztések összehangolását, illetve az autó-motorsport stratégiáját is szolgálnia kell.