Új tulajdonosok a Brain Bar fesztiválnál

Infostart
2018. szeptember 11. 17:56
Chris Mattheisen, a Magyar Telekom korábbi elnök-vezérigazgatója és Balogh Gabriella, a Portfolio egyik tulajdonosa is tulajdonrészt vásárolt a Brain Barban.

Az Európa legnagyobb jövőfesztiváljának számító rendezvény idén 11 ezer érdeklődőt, köztük több ezer magyar és külföldi egyetemistát vonzott - írja a Portfolio.

A gazdasági portál beszámolója szerint az új struktúrában a Brain Bar Kft. tulajdonosai közül Böszörményi-Nagy Gergely és Csák János 30-30 százalékot, Balogh Gabriella 20 százalékot, míg Chris Mattheisen és Szabadhegy Péter 10-10 százalékot birtokol.

A budapesti Brain Bar fesztiválon provokatív, sokszínű és izgalmas beszélgetéseken ismerkedhetnek meg a fesztiválozók a jövővel kapcsolatos sokszor megosztó, ellentmondásos vagy félreértett témákkal.

Idén az esemény élő közvetítését 35 ezren követték világszerte. A sztárelőadók között a PayPal-alapító Peter Thiel és a világ első robotállampolgára, Sophia is színpadra lépett. Az egyre növekvő népszerűségű fesztivál mellett a Brain Bar szeptembertől saját ismeretterjesztő filmekkel is jelentkezik az interneten.