Lantos Csaba távozik az OTP-től

Infostart
2007. június 28. 09:04
Június végén közös megegyezéssel távozik az OTP Bank vezérigazgató-helyettesi posztjáról Lantos Csaba. A pénzintézet rendkívüli közleménye szerint a szakember igazgatósági tagsága is megszűnik, emellett lemond valamennyi, a társaság érdekeltségeiben viselt pozíciójáról.

Lantos Csaba - aki 2000 őszétől volt a pénzintézet vezérigazgató-helyettese - saját vállalkozást alapít, de a következő rendes közgyűlésig az OTP Banka Slovensko Felügyelő Bizottságának elnöki tisztét még betölti.

A lakossági üzletágat irányító vezérigazgató-helyettesei posztra Kovács Antalt, a bank eddigi Somogy megyei Igazgatóságának vezetőjét, a Dél-dunántúli Régió ügyvezető igazgatóját, felügyelő bizottsági tagot nevezte ki július elsejei hatállyal Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója.

Az okleveles közgazdász 1990-től tevékenykedik a bankszférában, szakmai ismereteit a Nemzetközi Bankárképző és a World Trade Institute tanfolyamain bővítette. Kinevezésétől a bank vezető testületei kiegyensúlyozott folyamatosságot és határozott szakmai irányítást várnak.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást