Már tíz benzinkútnál lehet gyógyszereket vásárolni

Infostart
2007. március 13. 19:16
A MOL újabb öt töltőállomásán kezdte el a nem vényköteles gyógyszerek értékesítését, így már tíz helyen juthatnak a vásárlók a termékekhez. A legkeresettebb termékek az évszaknak megfelelően a megfázás elleni szerek és a lázcsillapítók voltak.

A MOL január végén négy fővárosi és egy vidéki töltőállomáson kezdett nem vényköteles gyógyszereket árulni, és mivel a fogyasztók jól fogadták a kezdeményezést, a vállalat most újabb öt, három budapesti és két vidéki benzinkúton vezette be a szolgáltatást - mondta az InfoRádiónak a MOL üzletfejlesztési igazgatója.

A legkeresettebb termékek az évszaknak megfelelően a megfázás elleni szerek, valamint a fájdalom- és lázcsillapítók, és hétvégenként a legerősebb a forgalmuk - tette hozzá Bedecs Andrea.

A gyógyszereket - közölte a MOL munkatársa - a törvényi előírások legszigorúbb betartásával értékesítik minden töltőállomáson: a medicinákat tároló szekrényeket csak a benzinkutasok tudják kinyitni, emellett online és telefonos tájékoztatás is a vásárlók rendelkezésére áll.

A MOL a vásárlói igények felmérése után további töltőállomásokon is be kívánja vezetni a szolgáltatást - jelentette ki Bedecs Andrea.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást