Díjazták a Magyar Rapszódia illatát

Infostart
2006. szeptember 6. 16:19
Idén kilencedik alkalommal adták át a Magyar Termék Nagydíjakat. Összesen ötvenegy termék kapott nagydíjat vagy elismerő oklevelet.

A cégek vezetői a Parlament felsőházi termében vették át az elismeréseket. Wittich Tamás, a pályázatokat elbíráló egyik szervezet, a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség főigazgatója az InfoRádió kérdésére elmondta: ma már rangja van ennek az elismerésnek.

"A hosszú távra gondolkozó és jó minőségű termékeket gyártó cégek a díjjal hosszabb távon versenyképességi előnyhöz jutnak. A magyar fogyasztónak egyre erőteljesebb igénye van arra, hogy a pénzéért igazán jó minőségű terméket kapjon" - fogalmazott Wittich Tamás.

A tizenhét nagydíjas termék egyike a Magyar Rapszódia parfüm. A gyártó cég ügyvezetője, Bús Anikó közvetlenül a díj átvétele után az InfoRádiónak elmondta: hihetetlen büszkék a kitüntetésre.

Ez azt mutatja, hogy fantasztikus szakemberek és alkotógárda van Magyarországon; céljaink határtalanok lehetnek - hangsúlyozta Bús Anikó.

Állják a versenyt

Huszonegy cég elismerő oklevelet vehetett át. Ezek egyike a Poli-Farbe, Magyarország második legnagyobb festékgyártója. A cég ügyvezetője szerint ezzel egy fokkal feljebb léptek a cégek ranglistáján.

Bebizonyítottuk, hogy egy hazai középvállalat sikerrel veheti fel a versenyt a multik importtermékeivel - mondta Szabó Antal.

Hogy ezek a díjak nem csak egyszeri teljesítményt ismernek el, arra példa, hogy az SVT Wamsler a díj kilenc éves történetében immár ötödször nagydíjas.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást