Robbie Williams nem bírja egyedül - képekkel

Infostart
2007. december 8. 19:59
Vissza akar térni Robbie Williams a Take That zenekarba. A hírt az énekes édesanyja árulta el, de eddig is sejteni lehetett, hogy erre készül: az ismét összeállít sztárzenekar ugyanis sikert sikerre halmoz, az ő legújabb albuma viszont nem igazán kelendő.

"Ha van valami, amit Robbie nagyon szeretne, akkor az a visszatérés a zenekarba" - árulta el a sztár pletykás mamája.

A 33 éves énekes 1995-ben hagyta ott a sikere csúcsán álló zenekart, mert megromlott a viszonya Gary Barlow-val, Mark Owennel, Jason Orange-dzsal és Howard Donalddal. Nem volt hajlandó tavaly sem csatlakozni a fiúkhoz, amikor a zenekar újra összeállt.

Williams édesanyja azonban biztos benne, hogy a fia hamarosan újra együtt énekel majd a többiekkel. "Érzem, hogy ez lesz a dolog vége. A Take That fantasztikus volt, amikor együtt voltak, és most is fantasztikus" - vélekedett a mama.

Ezt egyébként nem csupán ő gondolja így: a zenekar két dala is felkerült a slágerlisták élére, akárcsak maga a lemez, míg Williams legújabb albuma, a Rudebox nem mondható különösebben sikeresnek.

Ezen a héten már Robbie is egyértelmű jelét adta annak, hogy békülni készül: bocsánatot kért a zenekar egykori menedzserétől, és beleegyezett, hogy kártérítést fizet neki azért, mert egyik dalában megsértette.

Jason Orange pedig már novemberben sejtetni engedte, hogy Robbie Williams hamarosan ismét köztük lesz. "Ez elkerülhetetlen" - nyilatkozta.