Nyitókép: A rendőrség felvétele

Még borzalmasabb módon ölhették meg Till Tamást

Infostart
2024. október 27. 14:20
A legfrissebb információk szerint Till Tamást nem elgázolták, hanem gyilkosa leüthette vagy leránthatta a bicikliről, mielőtt elásták egy fészer betonja alá.

Az akkor 11 éves Till Tamás drámájáról az Infistarton is beszámoltunk. A gyerek 24 évvvel ezelőtt tűnt el, de júniusban megtalálták a holttestét, amelyet azóta DNS-vizsgálattal is igazoltak.

Az index.hu most arról ír, hogy a legfrissebb információk szerint Till Tamást nem elgázolták, hanem gyilkosa leüthette vagy leránthatta a bicikliről, mielőtt elásták egy fészer betonja alá.

A rendőrség és a szülők is azt hitték az elején, hogy a gyereket elgázolták, ugyanis egyedül, biciklivel indult el a bajai gyermeknapi ünnepségre, de soha nem ért oda. A TV2 Tények című műsora viszont már arról számolt be, hogy a kisfiút gyilkosa valószínűleg leüthette vagy leránthatta biciklijéről.

A jogi képviselő, Lichy József szerint a maradványokon vagy a megtalált biciklin festéknyomok maradtak volna, amennyiben autóval gázolják el Till Tamást. Ilyen nyomokat azonban nem találtak a szakértők.

A hatóságok jelenleg azt próbálják kideríteni, hogy egy akkori vállalkozón és 16 éves segédjén kívül volt-e még más is, akinek köze lehetett Till Tamás megöléséhez.