Nyitókép: Facebook/Kásler Miklós

Betörtek Kásler Miklós házába – videó

Infostart
2021. május 4. 13:41
Az emberi erőforrások miniszterének sárvári házába az ablakon át juthattak be a betörők, a házánál hét órán át zajlott a helyszíni szemle.

A 112press.hu tudósítása szerint a rendőrség szalaggal zárta la a járdaszakaszt a Petőfi Sándor és a Hunyadi János utcában hétfő délután, a szomszédokat pedig arról kérdezték, hogy hallottak-e valami szokatlant vasárnap éjjel. A szomszédok csak vadul ugató kutyákra voltak figyelmesek, de senki nem ment ki megnézni, hogy mi az oka a hangzavarnak.

„Idegesen ugattak a kutyák, de nem sejtettem, mi az oka. Csak azután jöttünk rá, miután délután rendőrök érkeztek. A miniszter úr nem lakik itt, ritkán látjuk, de például a múlt héten itt állt a nagy autó, a tetején a kék lámpával – fogalmazott a lap érdeklődésére egy helybéli asszony. – A házat egy férfi gondozza, minden nap itt van, szorgoskodik. Évekig nyugalom volt, azonban nemrégiben munkások érkeztek. Ha jól tudom, parkettáztak. Kicsit gyanús, hogy pont ezután törnek be a házba.”

Arról azonban nincs hír, hogy mi tűnt el, mekkora a kár. A 112perss.hu azt is megjegyzi, tudomásuk szerint nemrégiben egy közeli házba is megpróbáltak betörni, de a házigazda megzavarta a elkövetőt.