Szexuális erőszak kísérlete miatt keresnek egy férfit Budapesten

InfoRádió
2017. július 9. 12:09
Az óbudai rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításában.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitányság nyomozást indított ismeretlen tettes ellen, szexuális erőszak bűntettének kísérlete gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2017. július 8-án 21 óra körül a Budapest III., Kiscelli utca közelében egy nő száját hátulról befogta, megfenyegette, és közölte vele, hogy szexuális kapcsolatot akar vele létesíteni. Ezután a nő és a férfi dulakodott, majd a nő kiszabadult a férfi szorításából, elszaladt és egy taxisofőrtől kért segítséget - közölte a rendőrség.

Az ismeretlen férfi huszonéves, körülbelül 160 centiméter magas, zömök testalkatú, sötét bőrszínű, kerek arcú. Az elkövetéskor szürke színű pólót és sötét nadrágot viselt. Haja oldalra fésült, beszéde intelligens.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a grafikai rajzon látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.