Százmilliós adótartozása van az eltűnt MSZP-s politikusnak

Infostart
2016. január 13. 15:12
Már a rendőrség is keresi az eltűnt zuglói politikust. Sápi Attila január elején tűnt el, akinek 100 millió forintos adótartozása van.

Minden napilap foglalkozik a politikus eltűnésével. A 43 éves férfi január 5-én tűnt el a XV. kerületből, élettársa lakásából.

A bejelentés azonban csak egy héttel később érkezett a rendőrségre. Az élettárs állítólag azért nem jelentette be rögtön a férfi eltűnését, mert bízott abban, hogy a férfi előkerül, valamint több ismerőst, rokont is felkeresett az elmúlt napokban.

Sápi Attila eltűnésekor állítólag a boltba ment le, melegítőnadrágban. Sok pénz nem volt nála, mobiltelefont sem vitt, és az autóját is otthon hagyta.

A Blikk szerint a férfivel utoljára egy felszolgálónő találkozott. A képviselő ugyanis bement egy sörözőbe, ivott egy kávét és egy sört. A nő szerint Sápi Attila zavartan viselkedett.

A Bors arról számolt be, hogy a politikusnak mintegy 100 millió forintos adótartozása van. Januári vagyonnyilatkozata szerint van egy biztonsági, magánnyomozással is foglalkozó vállalkozása, de a céget tavaly októberben felszámolták adótartozás miatt.

A politikus eltűnése miatt a rendőrség felhívást tett közzé. A monori rendőrség a lakosság segítségét kérte.

Hanganyag: Kálló Izabella


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást