Így fojtotta meg alkalmi nőismerősét

Infostart
2015. december 15. 09:11
A Pest Megyei Főügyészség indítványt tett annak a csévharaszti férfinak az előzetesletartóztatására, aki megfojtotta, majd az M0-s autóút lehajtójánál rakta ki alkalminőismerősét.

A bűnügy gyanúsítottja, egy csévharaszti férfi interneten keresett magának alkalmi partnert. 2015. december 10-én egy budapesti nővel a kora esti órákban a férfi csévharaszti házában találkoztak.

Együttlétük során a férfi megfojtotta a nőt. Tettét felismerve igyekezett a sértett holttestétől megszabadulni, ezért a nő hevenyészve felöltöztetett testét az autójába rakta, majd az M0-s autóút vecsési lehajtójánál a füves területen kitette - olvasható a Pest Megyei Főügyészség közleményében. Ezt követően a gyanúsított a sértett irataitól, telefonjától és más tárgyaitól is megszabadult.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság elismerést érdemlő gyors és szakszerű munkával szinte órákon belül azonosította a sértettet, felkutatta és elfogta a gyanúsítottat. Az emberölés bűntettével gyanúsított férfi esetében a bűncselekmény kiemelkedő büntetési tétele miatt okkal lehet attól tartani, hogy szabadlábon védekezve elrejtőzne a hatóságok elől. Ezért a Pest Megyei Főügyészség indítványozta a férfi előzetes letartóztatásának elrendelését.