Nyitókép: MTI/EPA/Vickie Flores

Johnny Depp most bármit elvállal - és ezen még poénkodik is – videó

Infostart
2022. augusztus 29. 09:17
Az MTV Video Music Awards kabalafigurájának arcára vetítve jelent meg meglepetésszerűen a sztár a gálán, saját magának is adott fricskát bőven.

A reklámszünetek közé beszúrt, humoros egysoros megszólalásai sorában az első ennek szellemében a következő volt: "Szükségem volt a melóra!". A gálán vállalt szerepe visszatérésének újabb lépcsőfoka azt követően, hogy több millió dolláros pert nyert volt feleségével, Amber Hearddel szemben a jó hírnév megsértésének ügyében indított perben.

Egy későbbi megjelenésekor úgy fogalmazott a gálán: vállal szülinapokat, bar-micvókat, esküvőket, virrasztásokat, és tényleg bármit, amit az emberek akarnak – idézi fel a The Guardian.

„Ja, és fogorvos is vagyok!” – tette hozzá az ironikus mondatot.

Nemrégiben jelentették be, hogy Depp hamarosan megrendezi első filmjét a 25 év Modival címmel, mely Amedeo Modigliani olasz festő és szobrász életét dolgozza majd fel.

Ez előtt egy héttel tett bejelentést a per lezárultát követő első filmszerepéről is. A francia filmben, mely a Jeanne Du Barry címet viseli, XV. Lajos királyt alakítja majd.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Johnny Depp (@johnnydepp) által megosztott bejegyzés

Depp zenészként is aktív, 2015-ben alapította a Hollywood Vampirest Alice Cooperrel és Joe Perryvel, az Aerosmith egyik zenészével. Amíg az Amber Heard elleni perben ítéletét várta, többször is megjelent koncertszínpadokon Jeff Beck mellett. Beck és Depp júliusban jelentetett meg közös albumot.