Ellopták a kertitörpét, akit világkörüli útra vittek - nézze meg!

Infostart
2008. augusztus 11. 21:25
Hónapokkal ezelőtt egy angliai ház kertjéből elraboltak egy kertitörpét. Miután a rabló visszavitte a tulajdonoshoz, kiderült, hogy a dísztárgy 12 országban járt.

Murphy-t, a kertitörpét valódi világkörüli útra vitte elrablója: fürdött a tengerben, hegyet mászott, sőt még egy cápa szájába is bekerült. Olyan országokban járt, mint Dél-Afrika, Ausztrália, Vietnam vagy Laosz.

Mindez azokból a fotókból derül ki, amit az elrabló tett a törpéhez, akit lerakott az eredeti tulajdonos küszöbére. Eve Stuart-Kelso megdöbbent, amikor megpillantotta ajta előtt a hónapokkal ezelőtt elrabolt kertitörpét, és a mellé csomagolt fotóalbumot.

A nő már teljesen lemondott Murphyről, aki hónapokkal ezelőtt tűnt el az angliai Longlevensben található otthonának kertjéből.

"Arra a következtetésre jutottam, hogy a világ egy nagy hely, és sokkal több dolog van, minthogy nézzem a napi forgalmat, vagy engedjem, hogy a macskák rámvizeljenek" - áll abban a levélben, amit az elrabló (aki nem fedte el személyét) a törpe nevében írt.

A vicces kedvű rabló az ötletet valószínűleg az Amelie csodálatos élete című népszerű francia filmből vette, mert a főszereplő nő apjának kertitörpéjét is világkörüli útra vitték, amiről fényképeket készítettek.