Kirúgták a meztelenül pózoló tanárnőt

Infostart
2008. július 18. 08:15
Egy ausztrál tanárnőt azért bocsátották el állásából, mert egy divatmagazinban meztelenül pózolt férjével. A nő most visszaköveteli eredeti tanári állását.

Lynne Tziolas kártérítést követel az ausztrál oktatási minisztériumtól, amiért sydneyi iskolája kirúgta őt. Az igazgató azért bocsátotta el a tanárnőt, mert meztelenül pózolt az ausztrál Cleo magazin májusi számában.

A minisztérium közölte a 24 éves nővel: nem kaphatja vissza régi állását, viszont felajánlottak neki egy munkát egy otthonától 90 percre található iskolában, ezt azonban visszautasította. Csakúgy, mint azt a tanári állást, amit egy, speciális nevelési igényű gyerekeket oktató intézményben ajánlottak fel neki, mivel azt mondta: ehhez nincs meg a megfelelő képesítése.

A nő, aki férjével együtt pózolt anyaszült meztelenül a magazin szexrovatában, azóta már visszautasított egy újabb fotózási ajánlatot is: egy férfiamagazin 5 ezer dollárt fizetett volna néhány bikinis képért.

A tanárnő most ügyvédjével keresi a lehetőséget, miként tudja visszaszerezni eredeti állását a sydneyi Narraweena középiskolában.