Igazi szerelmi négyszög alakult ki Hollywoodban

Infostart
2008. június 4. 20:30
Egy építőmunkásból lett brit modell csábítja el a sztárok barátnőit - most éppen Cameron Diaz van soron.

Paul Sculfor építőmunkásként nem biztos, hogy gondolta volna: egyszer arról lesz híres, hogy sztárok egykori barátnőit csábítja el.

A most éppen modellkedő brit férfit legutóbb az énekes Justin Timberlake egykori kedvesével, Cameron Diazzal kapták lencsevégre, ahogy Santa Monicán, egy étteremben randiztak.

Szemtanúk szerint a pár este fél nyolckor érkezett meg az olasz vendéglőbe, ahol az amerikai színésznő gyakran hangosan nevetett fel partnere viccein, és dobálta hátra fejét, ahogy azt romantikus vígjátékaiban szokta.

A pár 2 órát töltött az étteremben, majd néhány kacér pillantás után beszálltak a férfi kocsijába, és elhagyták a helyszínt.

A 37 éves Sculfort korábban már hírbe hozták George Clooney volt kedvesével, Lisa Snowdonnal, valamint az angol All Saints lánycsapat egyik énekesével, Shaznay Lewisszal is.

A férfi tavaly járt már Jennifer Anistonnal is. Brad Pritt egykori felesége állítólag most azzal az amerikai John Mayer énekes-gitárossal alkot párt, aki korábba Cameron Diazzal járt. Valódi szerelmi négyszög alakult ki Hollywoodban.