Diákjának szexrabszolgája akart lenni a tanárnő

Infostart
2008. június 1. 20:10
Szexuális zaklatás vádjával áll bíróság előtt egy melbourne-i tanárnő, aki arra akarta rávenni 15 éves fiú tanítványát, hogy kezelje őt szexrabszolgaként. Ügyvédje szerint azonban a bíróság előtt nem fogja bűnösnek vallani magát.

A 25 éves Nazira Rafei egy melbourne-i középiskolában tanít, ott vetett szemet az egyik 15 éves fiúra. A bíróság előtt többek között egy rendbeli, 16 évesnél fiatalabbal való szexuális közösüléssel vádolják.

Az első bírósági meghallgatáson az ügyvédje közölte, hogy a tanárnő nem fogja bűnösnek vallani magát. Steve Pica hangsúlyozta, hogy a nyomozás során ügyfele a legteljesebb mértékben együttműködött a rendőrökkel, és aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy az eset túlságosan nagy médianyilvánosságot kap majd.

Rafei bűnösségét a rendőrség szerint súlyosbítja, hogy a "gondoskodására, felügyeletére és fennhatósága alá" bízott gyerekkel közösült, akit a vádirat szerint egy alkalommal arra kért, hogy bánjon vele szexrabszolgaként. Az eset a tanárnő kocsijának hátsó ülésén történt, amikor Rafei éppen a gyereken feküdt, és annak mellbimbóit csipkedte.

De az is előfordult, hogy a nő szájon csókolta a fiút, és a ruhán keresztül simogatta a nemi szerveit - olvasható a vádiratban.