Kiirtotta a családját, hogy a szerelmével lehessen

Infostart
2008. március 5. 20:00
Kiirtotta a családját egy 16 éves texasi lány, miután a szülei ráparancsoltak, hogy szakítson a barátjával. Anyja és két öccse meggyilkolásában a vádak szerint a barátai is részt vettek.

A 16 éves lány a fiújával és két barátjával szombat hajnalban agyonlőtte és halálra szurkálta az anyját és két öccsét. Az apára is ötször rálőttek, neki azonban a súlyos sérülések ellenére sikerült elmenekülnie; kórházban van, és a szomszédok szerint már javul az állapota.

A lány nevét nem hozták nyilvánosságra, mert kiskorú, 19 éves barátjáét azonban igen. Charlie James Wilkinsonnak hívják, és ő számolt be arról a rendőröknek, hogy a lány holtan akarta látni a szüleit, mert nem hagyták, hogy vele járjon.

A nyilvánosságra hozott kihallgatási jegyzőkönyvek szerint a fiú kijelentette: szeretik egymást, és úgy gondolták, "az egyetlen mód, hogy együtt lehessenek, ha megölik a szülőket".

A lányt, a barátját, valamint a 20 éves Charles Allen Waidot és a két évvel fiatalabb Bobbi Gale Johnsont gyilkosság vádjával vették őrizetbe; az óvadék 1,5 millió dollár.

A nyomozók szerint a pár egy hónapig tervezte a gyilkosságot, és kétezer dollárt ajánlottak fel a fiú barátjának, Waidnek azért, hogy segítsen. A két fiú hajnali négy körül tört be az Emoryban lévő házba, és lőni kezdtek az alvó szülőkre.

Azután felmentek az emeletre, és agyonlőtték a 13 éves Mathew Caffey-t, öt évvel fiatalabb öccsét, Tylert pedig egy karddal mészárolták le.

A két fiú összeszedte a készpénzt és az ékszereket, majd felgyújtotta a házat, hogy eltüntesse a nyomokat. A lány és a harmadik fiú a közelben várta őket egy autóban.

A gyilkosság után a lány és a barátja szeretkeztek, majd nyugodtan állomba merültek - derült ki a jegyzőkönyvből.