Kiszivárgott az új Madonna-album címe

Infostart
2008. február 27. 20:10
Bár csak április végén jelenik meg, már most kiszivárgott a popkirálynő Madonna új lemezének címe. A 2005 óta első album a Hard Candy (Keménycukor) címet viseli majd.

Új albummal jelentkezik április végén Madonna. A popkirálynő lemeze az előzetes tervek szerint április 29-én kerül a boltokba. A kiadványt nagy titkolózás övezi, ám most kiszivárgott a címe: Hard Candy (Keménycukor).

Az is kiderült, hogy a lemezen szerepel majd egy Candy Store (Édességbolt) című dal is, melynek producere Pharell Williams.

A Madonna képviseletében megszólaló Liz Rosenberg a cím kapcsán azt mondta: az énekesnő azért választotta az édességgel kapcsolatos címet, mert nagy rajongója a cukros nyalánkságoknak.

"A keménység és az édesség határmezsgyéjéről szól a lemez, vagy ahogy Madonna sokatmondóan megjegyezte: 'Szétrúgom a hátsótokat, de élvezni fogjátok'" - tette hozzá a szóvivő.

Az album megjelenését március végén megelőzi majd egy kislemez, melynek címe 4 perc megmenteni a világot, melyben Justin Timberlake is közreműködik.

Nem az egyetlen Hard Candy

A Hard Candy meglehetősen elterjedt cím, hiszen például 2002-ben a Counting Crows adott ki ilyen című albumot. Három éve David Slade rendezett ilyen címmel filmet (Magyarországon Cukorfalat címen vetítették a mozik).

Az irodalomban sem ismeretlen a Hard Candy, 1954-ben Tennessee Williams adott ki ilyen címen novellagyűjteményt (Hard Candy: A Book of Stories), míg 1989-ben Andrew Vachss egyik regényét nevezte el így.