Húszéves ruhában parádézott az Oscar-díjas színésznő

Infostart
2008. február 27. 05:20
Az Oscar-gála nem csupán a film-, de legalább annyira a divatvilág seregszemléje is, hiszen a legnevesebb tervezők tülekednek azért, hogy a sztárok az ő kreációjukat viseljék. Éppen ezért egyedi Jane Russell színésznő esete, aki saját bevallása szerint egy először húsz éve viselt ruhájában jelent meg.

Az Oscar-gála nemcsak a sztárok seregszemléje, egyben hatalmas divatbemutató is, melyen a meghívottak káprázatos (esetleg néha kissé kínos) ruhakölteményekben pompáznak.

Nyilván minden színésznő rémálma, hogy a tömegben egyszer csak megpillant az övéhez megszólalásig hasonló ruhát. Nos, ettől nem kellett tartania Jane Russellnek.

A 86 éves Oscar-díjas színésznő ugyanis bevallotta, idén is egy olyan ruha volt rajta, amit először 20 éve vett fel. Mi több, azt is elárulta, hogy 2004 óta minden Oscar-gálán ugyanebben a ruhában jelent meg.

"Négy éve ezt a ruhát viselem az Oscar-gálán és terveim szerint még sokszor fel szeretném venni" - jelentette ki Jane Russell. Az 1921-ben született színésznő az ötvenes évek egyik legnagyobb amerikai szexszimbóluma volt, játszott többek között Marilyn Monroe-val is (Szőkék előnyben, 1953).