Féltékeny volt feleségére, ezért megölte gyermekét az apa

Infostart
2008. február 27. 07:40
Egy féltékeny férfi azért ölte meg négyéves fiát, hogy így álljon bosszút feleségén, aki megcsalta és elhagyta őt. Christopher Hawkins leszúrta a négyéves Ryant, és meg akarta ölni 14 éves lányát, Donnát is.

A brit férfi a házassági évfordulójuk utáni napon követte el a gyilkosságot, ugyanis ezzel akarta megbosszulni, hogy felesége elhagyta egy másik férfi miatt, és beadta a válókeresetet.

Christopher és Valerie Hawkins 1990-ben házasodtak össze, és hosszú ideig egy kocsmát üzemeltettek. A feleség azonban egy idő után egy taxitársasághoz ment dolgozni, ahol összeismerkedett egy sofőrrel, és viszonyt kezdett vele. A nő tavaly májusban mondta meg férjének, hogy már nem szereti, és elhagyja.

A négyéves gyermek, Ryan tavaly szeptemberben töltött egy hétvégét apja házában. Testvére, a 14 éves Donna ment érte, de amikor odaért, apja bezárta az ajtót, és egy késsel nekiesett.

Mielőtt elkezdte volna szurkálni, még bocsánatot kért tőle, majd összesen 13 helyen döfte meg. A száján, a mellkasán, a hasán és a karján is sebek voltak a lánynak, aki ki tudott menekülni a házból, de az utcán összeesett. Életét több műtéttel tudták csak megmenteni.

Christopher Hawkins ezt követően fiát támadta meg, és hét helyen szúrta a gyermekbe a kést, akinek a holttestét egy ágyon fekve találtak meg a kiérkező rendőrök.

A férfi a gyilkosság után egy bárba ment, rendelt egy korsó sört, és elmesélte egy másik vendégnek a történteket. A rendőrök egy templomban fogták el Christopher Hawkinst, aki azonnal be is vallotta szörnyű tettét, és arról érdeklődött, hogy két gyermeke jól van-e.

A gyilkossági ügy tárgyalása hétfőn kezdődött. A férfi tagadta, hogy szándékosan meg akarta volna ölni két gyermekét, de azt beismerte, hogy megszúrta őket. Hozzátette: azon is gondolkozott, hogy öngyilkos lesz.