Madonna, Marilyn Monroe és egy meztelen kép - nézze meg!

Infostart
2008. február 22. 05:20
Ami az utóbbi évek egyik legszenzációsabb felfedezése lehetett volna, az az utóbbi idők egyik legnagyobb bukása lett. A mozibolond amerikai Lawrence Nicastro ugyanis hatalmas hírverés közepette mutatott be egy eddig ismeretlen képet a meztelen Marilyn Monroe-ról, ám gyorsan kiderült, hogy az alkotás valójában Madonnát ábrázolja.

Egy "eddig ismeretlen", a meztelen Marilyn Monroe-t ábrázoló képet fedezett fel Lawrence Nicastro tavaly, miközben saját házában rakott rendet. A 73 éves amerikai férfi megdöbbenve vett észre egy poszter-méretű képet, melyen szerinte a meztelen Marilyn Monroe látható egy úton, stoppolás közben. (Az alkotást ide kattintva nézheti meg!)

Lawrence Nicastro meg volt győződve róla, hogy a képet egyik vásárlója hagyta nála még 1962-ben, amikor egy bronxi benzinkúton dolgozott. A férfi állítja, felhívta az elismert Monroe-szakértőnek számító Chris Harrist, hogy segítsen megállapítani a kép eredetiségét.

A szakértő szerint a képen látható hölgy "szakasztott úgy néz ki", mint a néhai Marilyn Monroe, így Lawrence Nicastro összehívott egy sajtótájékoztatót, hogy a nagyközönségnek is bemutassa a képet.

Annál nagyobb volt a meglepetése, amikor egy újságíró rámutatott, hogy a kép valójában napjaink szupersztárját, Madonnát ábrázolja, mi több, már meg is jelent, méghozzá az énekesnő 1992-es Sex című könyvében.

A történet felettébb kínos a férfinek és a szakértőnek is, az egyetlen, aki jól jött ki a furcsa felfedezésből, nem más, mint Madonna...