"Az év könyve lesz"

Infostart
2008. február 22. 07:30
Önéletrajzán dolgozik Eminem, a jól értesültek már a könyv címét is tudni vélik. A hírt a rapperrel szerződést kötő kiadó képviselője is megerősítette, kijelentve, az Eminem: Ilyen vagyok címet viselő mű "az év könyve lesz".

Villámgyorsan terjedt el az interneten a napokban a hír, mely szerint Eminem önéletrajzot ír. Az elsőre pletykának tűnő híresztelést a rapper kiadója, az Orion Books egyik munkatársa is megerősítette.

Mi több, az is kiderült, hogy a várhatóan Eminem: Ilyen vagyok című könyv várhatóan október 16-án kerül az üzletekbe. A műben eddig kiadatlan fényképek mellett dalszövegek, újságcikkek részletei és a rapper rajzai is belekerülnek.

"Az év könyve lesz" - vélekedett (némileg talán elfogultan) a kiadó embere, Ian Preece, aki hozzátette: "Az emberek azt hiszik, hogy mivel tudják, honnan jött Eminem, ismerik a személyiségét is. Ez a könyv mindezzel leszámol, hiszen egyenesen a forrástól származik".

A hírt megerősítette Eminem szóvivője is, aki ugyanakkor hangsúlyozta: egyelőre nem akarták nyilvánosságra hozni a rapper terveit. "Eminem valóban dolgozik egy könyvön, melyben magánélete és karrierje bizonyos részeivel is foglalkozik, ugyanakkor a mű még messze nincs készen. Egyelőre nincs biztos megjelenési dátum sem, bár úgy számítunk, hogy valamikor az év vége felé kerülhet a boltokba" - jelentette ki a rapper szóvivője.

"A projekttel kapcsolatos hírek a könyv brit kiadójától származnak, aki napi szinten nem vesz részt a könyv szerkesztésében és létrehozásában. Szerencsétlen dolog, hogy valaki, aki nem rendelkezik belső információkkal a könyvről, elfogult és pontatlan információkat tesz közzé" - mondta kissé haragosan a sztár szóvivője.

Mindenesetre ha az októberi megjelenés igaz, akkor könnyen előfordulhat, hogy a régóta várt új lemez és az önéletrajz egyidőben kerül a boltokba.