Felakasztotta magát a kisfiú, aki lány akart lenni

Infostart
2008. február 16. 07:00
Újabb rejtélyes öngyilkossági eset történt Nagy-Britanniában: szobájában felakasztotta magát egy tízéves fiú, aki korábban azt mondta, hogy lány szeretne lenni.

A gyermek a halálát megelőző héten beszélgetett édesanyjával az öngyilkosságokról, amelyek környezetében történtek mostanában. Az utóbbi időben tizennégy, 26 év alatti fiatal végzett magával Walesben, ahol a csalás lakik. A fiatalok tettei előtt általában értetlenül áll a környezetük. Legutóbb egy 16 éves lány lett öngyilkos, aki modellnek készült.

A 10 éves Cameron McWilliams édesanyja szerint fia nem volt egy tipikus tízéves. Nem járt focizni vagy játszani a többi gyerekkel. Nemrég arról faggatta a szüleit, hogy mit tudnak azokról az emberekről, akik felakasztották magukat.

Az anya azt is elmondta: bár nem volt kifejezetten boldog gyermek, depresszió sem gyötörte. Folyton azt mondta szüleinek, hogy tudós akar lenni. Édesanyja és nevelőapja el sem tudja képzelni, miért végezhetett magával a gyermek.

A szülők cáfolták, hogy fiuk meleg lett volna, mint mondták, Cameron szerette a lányokat, idővel meg akart házasodni, és gyermeket is akart. Azt azonban elárulta, hogy fia előszeretettel hordta a nővére alsóneműit, és korábban arról beszélt, hogy lány szeretne lenni.