Megválasztották az év legszexibb videóit - nézze meg Ön is!

Infostart
2008. február 13. 05:10
Shakira és Beyoncé Knowles Beautiful Liar című videóját választották a tavalyi év legszexibb klipjének a Playboy szavazói. A két énekes együttműködése Rihanna és Justin Timberlake filmjeit utasította maga mögé.

A 2007-es év egyik legizgalmasabb együttműködése volt Shakira és Beyoncé Knowles közös dala, a Beautiful Liar, melyet nem csupán zenei értékei, hanem "képi világa" miatt is értékeltek a rajongók.

A két énekesnő közös klipje ugyanis alaposan megmozgatta a nézők fantáziáját, legalábbis ezt látszik alátámasztani, hogy az alkotás a Playboy szavazásán elnyerte a 2007-es év Legszexibb videója címet.

Shakira egyébként (akaratlanul ugyan, de) nemzetközi botrányt is kavart a múlt év végén, amikor az egyik afgán televízió leadta a koncertjéről készült felvételt. A tévések hiába takarták ki az énekesnő dekoltázsát, a kormánynak még így is túlságosan hivalkodóak voltak a felvételek.

A két énekesnő mögött a második helyen egyik legnagyobb vetélytársuk, Rihanna végzett Umbrella című dalával. A számot egyébként idén két Grammy-díjra is jelölték (Az év felvétele, Az év dala), de mindkét elismerést elhalászta előle Amy Winehouse a Rehab-bel.


A harmadik helyen egy férfielőadó, Justin Timberlake végzett a What Goes Around...Comes Around című videóklippel. Nem is csoda persze, hiszen napjaink egyik legnagyobb férfi popsztárja a filmben az egyik legszebb színésznővel, Scarlett Johanssonnal csókolózik. A dalért egyébként Justin Timberlake a hétvégi Grammy-gálán megkapta Az év férfi popelőadója díjat.