Johnny Deppről álmodozik a Született feleségek sztárja

Infostart
2008. február 13. 07:00
Eva Longoria Parker minden vágya, hogy egyszer közös szerelmi jelenetben játszhasson Johnny Deppel. A Született feleségek sztárja nem tétovázott, amikor neme egyszerűséggel kijelentette, hogy színésztársát gyönyörűnek tartja.

Szívesen szerepelne Johnny Deppel közös szerelmi jelentben a Született feleségek csillaga. Eva Longoria Parker (aki tavalyi esküvőjük után vette fel férje, Tony Parker kosaras nevét) arra kérdésre, hogy ki áll filmes kívánságlistája élén, habozás nélkül vágta rá a Karib-tenger kalózai sztárjának nevét.

"Johnny Depp. Ugyanakkor valószínűleg olyan ideges lennék a szépségétől, hogy képtelen lennék megszólalni" - vallotta be a színésznő.

Ha rosszindulatúak akarunk lenni, akkor annyit hozzátehetünk a hírhez, hogy a jelek szerint férjével kapcsolatban nincsenek ilyen fenntartásai a szép színésznőnek.

Tavaly októberben került fel ugyanis az internetre az a szexvideó, melyen a híresztelések szerint a Született feleségek sztárja és párja, az észak-amerikai kosaras ligában játszó Tony Parker látható intim körülmények között.

A The Sun értékelése szerint, ha a videóról bebizonyosodik, hogy valódi, akkor az a legnagyobb durranás lesz Paris Hilton híres-hírhedt felvétele óta.