Forgalmas utcán erőszakolták meg a fiatal nőt

Infostart
2008. február 13. 06:50
Egy kivilágított, forgalmas úton próbáltak megerőszakolni egy fiatal nőt, akinek senki nem sietett a segítségére, pedig több autó is centikre ment el mellette, miközben kétségbeesetten harcolt a támadójával.

Legalább öt autó ment el centikre attól a helytől, ahol a 20 éves brit nőt éppen megpróbálta megerőszakolni a támadója: hátracsavarta a karját, letépte a ruháját, többször ököllel arcba vágta és súlyosan bántalmazta szexuálisan.

Az elhaladók közül azonban senki nem állt meg Stocktonban, hogy a segítségére siessen. A nyomozást vezető rendőrtiszt szerint főleg taxik húztak el a helyszín mellett, de senki sem állt meg. "Szeretnénk, ha ezek a sofőrök jelentkeznének" - tette hozzá Mick Todd.

A fiatal nő éjjel egy órakor éppen befejezte a telefonbeszélgetést a barátjával, amikor a biciklin közeledő férfi rá vetette magát, és megpróbálta bevonszolni a fiatal nőt a sötét parkolóba.

A nő azonban nem hagyta magát. "Nagyon bátor volt, szó szerint az életéért harcolt" - mondta róla a detektív. A támadó kékre-zöldre verte a fiatal nőt, és meg is erőszakolta, az áldozatnak azonban sikerült elfutnia. A támadó a biciklin menekült el.

Bár a rendőrségnek több nyomot is sikerült rögzítenie, várják a további szemtanúk jelentkezését.