Súlyos beteg a világsztár énekes

Infostart
2008. február 12. 20:30
Sürgősen kórházba szállították Lenny Kravitzot, miután súlyos hörghurutot állapítottak meg nála. Az amerikai gitáros-énekesnek nem ez az első légúti megbetegedése az elmúlt hetekben, állapota pedig aggasztóan romlott.

A Miamiban található Mount Sinai Kórházba szállították Lenny Kravitz amerikai zenészt, miután súlyos hörghurutot diagnosztizáltak nála. Ráadásul a 43 éves gitáros-énekesnek nem ez az első légúti megbetegedése, mióta januárban influenzás lett.

Lenny Kravitz állapota aggasztóan romlott az azóta eltelt időben - erősítette meg a zenész szóvivője. "Lenny Kravitz rendkívüli módon kiszáradt, ráadásul nagyon kimerült, ezért az orvosok nem tudták odahaza megfelelően gyógykezelni. Így azt tanácsolták neki, hogy vonuljon kórházba. Reggel a Mount Sinai Kórház sürgősségi osztályára szállították, ahol azonnal megkezdik gyógykezelését" - fogalmazott a szóvivő.

Bár a 43 éves zenész állapotáról és kezelésének várható időtartamáról egyelőre nem jelentek meg információk, Lenny Kravitz egyelőre lemondta jövő hónapra tervezett európai lemezbemutató turnéját. Lenny Kravitz It Is A Time For A Love Revolution című lemeze múlt héten jelent meg.