A sztár borzalmas betegsége: "Félek, hogy kifogott rajtam"

Infostart
2008. február 7. 05:10
A jelenkor egyik legnagyobb operasztárján a napokban fejezték be az agydaganat miatt szükséges sugárkezelést. Bár korábban felmerült, hogy a kezelés következtében Russell Watson elveszítheti látását, vagy hangját, a művész egyelőre jól van.

Véget ért Russell Watson öthetes kemoterápiája, melyet egy agydaganat mellett kellett végrehajtani a jelenkor egyik legnagyobb operasztárján. Bár korábban felmerült, hogy a betegség következtében az énekes elveszítheti látását vagy hangját.

A művész menedzsere, Giles Baxendale most közölte: szerencsére ilyesmi nem történt. A 41 éves Russell Watson a családjának, barátainak és rajongóinak is megköszönte, hogy mellette állnak a nehéz időszakban.

"Még mindig nem vagyok túl a betegségen. Szerettem volna a mellékhatásokat a lehető legalacsonyabb szinten tartani, próbáltam olyan fitt és egészséges maradni, amennyire csak lehetséges. Félek, hogy kifogott rajtam a betegség, és nem szégyellem bevallani, hogy nem voltam magam" - írta blogjában a brit operaénekes.

"Szerencsés vagyok, hogy a barátaim, a családom és természetesen a rajongók átsegítettek a nehéz időszakon; fogalmam sincs, mihez kezdtem volna a támogatásuk nélkül" - tette hozzá Russell Watson.

Az énekesen tavaly októberben hajtottak végre agyműtétet, amely már a második operáció volt egy éven belül.