Kylie Minogue tagad: "Csak barátok vagyunk"

Infostart
2008. február 6. 21:00
Tagadja Kylie Minogue, hogy ismét összejött volna korábbi barátjával, Olivier Martinezzel. Az ausztrál énekesnő szerint a múlt héten Párizsban csupán együtt vacsoráztak és kizárólag baráti szálak fűzik őket egymáshoz.

Kylie Minogue tagadja, hogy ismét gyengéd szálak fűznék volt barátjához, Olivier Martinezhez. Az ausztrál énekesnő tavaly szakított a férfival, amikor fényképek jelentek meg, amint az Penelope Cruz spanyol színésznővel csókolózik.

Kylie Minogue és Olivier Martinez február első hétvégéjén találkoztak egy, a bulvársajtó által romantikusnak nevezett késő esti párizsi vacsorán. Az énekesnő azonban határozottan állítja, hogy a randevú teljesen ártalmatlan volt.

"Együtt vacsoráztam a volt barátommal, majd a következő pillanatban már arról folyik a vita, hogy közös családot tervezünk-e. Még csak nem is beszéltünk ilyesmiről. Amennyire én tudom, csak barátok vagyunk" - jelentette ki Kylie Minogue.

Az ausztrál énekesnő ugyanakkor nem tagadta, hogy valakivel megosztja az ágyát - a kiskutyájával. "A gyönyörű Sheba az egyetlen, aki az ágyamban alszik. Hagyom, hogy egész éjszaka mellettem maradjon. Csak a tények kedvéért: a Párizsban töltött két éjszakát is mellettem aludta végig" - tette hozzá a popsztár.

Kylie Minogue és Olivier Martinez francia színész négy évig jártak együtt, mielőtt 2007-ben szakítottak.