Kifakadt a kebelcsoda: "Utálom a testemet!" - képekkel

Infostart
2008. február 6. 06:00
Nincs megelégedve a legújabb plasztikai műtétek eredményével a csak Jordanként ismert brit kebelcsoda, Katie Price. A modell ezért már most újabb szépészeti operációkat tervez: tovább akarja kisebbíttetni a melleit.

Az Egyesült Államokba utazik plasztikai műtétre Jordan, mert orvosai nem kisebbítették meg annyira a kebleit, amennyire szerette volna. "Amikor megláttam az új cicijeimet, teljesen kétségbe estem, mert még mindig hatalmasak" - panaszkodott az OK! Magazinnak.

A háromgyermekes anya azt is elmondta, pontosan mi nem tetszik neki az eredményen. "Jól néznek ki melltartóban, de ha felállok, akkor nagyon lelógnak. De a legrondábban akkor néznek ki, ha lefekszem. Mivel már három mellplasztikám volt, és másokét is láttam, nagyon jól tudom, hogyan kellene kinézniük - de nem olyanok!"

Mivel azonban a műtétre fél évvel előre be kell jelentkezni, ez azt jelenti, hogy Jordan kénytelen lesz elhalasztani a következő babát.

A modellnek azonban nem ez az egyetlen baja a testével: utálja a fogait is, amelyeket szintén az Egyesült Államokban csináltatott meg - ám a jövő héten újra megműtteti.

Különösen azért dühös, mert most fizetett először plasztikai műtétért. A melleit és az orrát 18 ezer fontért műtötték meg, a fogai pedig 25 ezerbe kerültek. Utóbbiak azonban olyan érzékenyek lettek, hogy folyamatos fájdalom kínozza.

Ezért első elkeseredésében mindenkinek azt javasolja: ne feküdjön kés alá, maradjon meg olyan természetesnek, amilyennek az Isten teremtette! "Nem akarok több műtétet, elég volt. Inkább nem akarok 18 évesnek kinézni, ha majd hatvan leszek!"