Elvesztette babáját Lily Allen

Infostart
2008. január 18. 21:00
Elvetélt Lily Allen, aki első babáját várta. A brit énekesnő decemberben jelentette be, hogy várandós, gyermeke apja pedig új barátja, Chemical Brothers-tag Ed Simons.

A 22 éves Lily Allen röviddel azután vetélt el, hogy párjával visszatért egy romantikus maldív-szigeteki nyaralásról.

A sztár, aki szinte sokkos állapotban van, és párja, a 37 éves Ed Simons családi és baráti körben töltötte a csütörtök estét.

"Lily és Ed nagyon nehezen fogadta el a rossz hírt, összetört a szívük" - mondta egy a párhoz közel álló forrás.

"Lily életszemlélete teljesen megváltozott, amikor megtudta, hogy állapotos. Nagyon várta már, hogy anya legyen és családot alapítson Eddel" - tette hozzá a névtelen nyilatkozó, aki beszámolt arról is, hogy az énekesnő felhagyott a bulizós életmóddal és tiszta lapot nyitott életében.

A fiatal énekesnő - aki későbbi szerelmét, akkor még rajongóként, 12 évesen látta először a glastonbury-i fesztiválon - és Ed Simons csupán szeptember óta vannak együtt; a Chemical Brothers egyik londoni fellépése után kerültek közel egymáshoz.

Lily Allen decemberben jelentette be, hogy gyermeket vár kedvesétől, és egész munkarendjét átszervezte, hogy a szülés idejére már ne legyenek tennivalói.

Az énekesnő néhány napja még arról beszélt, mekkora meglepetést okozott neki terhessége. "A jutalom lebeg a szemem előtt, az, hogy gyermekeim lesznek, házasságot kötök, vacsorát főzök és segítek a kicsiknek a házi feladat megírásában."

Lily Allen 2006 nyarán robbant be a zenei köztudatba. Első dala, a Smile első lett a brit slágerlistán, lemeze pedig - amely idén akár Grammy-díjat is hozhat az énekesnőnek - a második helyig jutott.