Vírusfertőzés tartja az Ellenséget Európán kívül

Infostart
2008. január 17. 20:40
Kénytelen volt lemondani európai turnéját a The Enemy brit rockzenekar, miután a banda énekese vírusos torokfertőzést kapott. A tavaly a Rolling Stones előzenekaraként is fellépő együttes nagyon csalódott a kényszerű döntés miatt.

Törölnie kellett európai turnéjának meghirdetett előadásait a The Enemy brit rockzenekarnak, miután az együttes énekese megbetegedett.

Az Ellenség tavaly több koncerten is a Rolling Stones előzenekaraként lépett fel, az idei évre pedig több európai helyszínre kötöttek le fellépéseket, melyeket most kénytelenek voltak lemondani Tom Clarke betegsége miatt.

"Egy vírusos torokfertőzés döntött le a lábamról, és így képtelenség énekelni. A koncertek törlését szerettük volna a leginkább elkerülni, de az orvosok pihenést parancsoltak. Borzalmasan csalódott vagyok" - nyilatkozta a 20 éves énekes.

A The Enemy egyébként tavaly júniusban kétszer is fellépett az egyik legnevesebb európai rockeseményen, a Glastonbury fesztiválon. Júlisuban megjelent We'll Live and Die in These Towns című bemutatkozó lemezük pedig megjelenésekor a brit slágerlisták élére ugrott.