Pornóhirdetésben látták viszont tanárukat a gyerekek

Infostart
2008. január 17. 06:50
Magyarázkodnia kellett Nagy-Britannia egyik magániskolája vonzó tanárnőjének, miután diákjai egy szexhirdetésben látták viszont oktatójukat.

A reklámfilmet azután fedezték fel a diákok, hogy az felkerült a youtube videomegosztó oldalra. A hír a szülőkhöz is hamar eljutott, akik szép számmal mentek be az iskolába, hogy kifejezzék tiltakozásukat.

A hirdetés nagyjából kétperces, és három megjátszott szexjelenet van benne. Három hölgy szerepel benne, egyikül állítólag Sarah Green.

A szülők úgy látják: morálisan vállalhatatlan, ha a gyerekek egyik oktatója ilyen rövidfilmben szerepel. Sokan úgy vélik, a fiatal, érzékeny gyermekek oktatására alkalmatlanná válik az a személy, aki ilyen jelenetben szerepel.

A felvételek nem most készültek, hanem évekkel ezelőtt, akkor, amikor még senki nem tudta, hogy ilyen könnyen közzé lehet majd tenni egy-egy filmet.

A tanárnő tagadja, hogy ő lenne a reklámfilm szereplője, az iskola dolgozóinak pedig megoszlik a véleménye arról, kollégájukat látták-e a jelenetben. Az ügyet mindenesetre kivizsgálják.