"Olyat teszek, ami címpalokra kerül majd világszerte"

Infostart
2008. január 7. 05:50
Kevin Federline attól félt, Britney Spears agyonlövi a gyermekeiket, ezért riasztotta a rendőröket, akik végül háromórás vita után szállították kórházba az énekesnőt. Britney-t ugyan a hétvégén kiengedték a kórházból, félő azonban, hogy végleg elveszíti gyermekei láthatási jogát.

Kevin Federline maga vásárolt még házasságuk idején egy Berettát Britney születésnapjára, hogy szükség esetén az énekesnőnek legyen mivel megvédenie az életét. A múlt hét csütörtökén azonban hirtelen "leesett neki a tantusz"; rájött, hogy a volt felesége még mindig a hálószobájában tartja a pisztolyt - miközben nála vannak a gyerekek is.

Halálra rémült, mert eszébe jutott, hogy az önkontrollt egyre inkább elveszítő Britney végzetes lépésre szánhatja el magát - és lelőheti a kétéves Sean Prestont és egy évvel fiatalabb öccsét, Jayden Jamest.

Az énekesnőt meglepetésre szombaton kiengedték a kórházból, ahol korábban dührohamot kapott. Pedig a szervezetében rengeteg kábítószert és gyógyszert találtak - állítólag 36 óra leforgása alatt száz tablettát szedett be -, és tudták, hogy az idegi állapota enyhén szólva is instabil, hiszen összeverekedett a saját testőreivel, akik megakadályozták, hogy felakassza a fiait és azt is, hogy szétverje a saját fejét a falban.

Csütörtökön kétszer is felhívta Kevint; egyszer sírva azt ajánlotta neki, hogy százmillió dollárt fizet, ha lemond a fiúkról, és eltűnik az életükből. Másodszorra - mikor az apa éppen indult volna a kicsikért, hiszen lejárt a láthatási idő - pedig fenyegetően csak annyit közölt: olyat tesz majd, ami miatt világszerte a címlapokra kerül.