A drogos színésznő nyerte a legrosszabb alakítás díját

Infostart
2007. december 31. 21:03
A lehető legrosszabb, amit Lindsay Lohan számára hozhatott a 2007-es év, az esztendő végén következett be számára. Kiderült ugyanis, hogy egy internetes szavazás eredményeként a nézők neki ítélték a legrosszabb női alakítás díját.

A Moviefone amerikai internetes oldal idén is megszavaztatta olvasóit arról, melyek voltak a mozik legborzalmasabb produkciói és legrosszabb alkotásai az elmúlt évben.

A voksolók 58 százaléka szavazott az elvonókúrát már többször megjárt fiatal sztárra. Lohan kisasszony az I Know Who Killed Me (Tudom, ki ölt meg) című filmben egy olyan fiatal lányt alakít, akit elrabol egy sorozatgyilkos. Később visszatér családjához, de poszt-traumatikus állapotba kerül.

A közönség szerint azonban úgy ítélte meg, hogy túl nagy falat volt neki a szerep. A 3,8 millió voksoló között ráadásul szép számmal akadt olyan is, akik egy másik filmjére, az Anya, lánya, unokája című produkcióra voksoltak.

Az alkotás a legrosszabb film kategóriában is előkelő helyen szerepelt. A legrosszabb alkotás díját azonban egy Eddie Murphy-film, a Norbit zsebelte be.