Tragikus esemény ihlette a dalt: "nagyon nehéz volt feldolgoznom"

Infostart
2007. december 28. 20:10
Talán kevesebben tudják, hogy a világsztár énekesnő Beyonce húga, Solange is előadóként keresi a kenyerét. Legújabb dalát egy gyermekkori barátnőjének ajánlotta, akinek egy lövöldözésben eltévedt golyó oltotta ki az életét.

Beyonce Knowles szintén énekes húga, Solange legújabb dalát egy gyermekkori barátnőjének ajánlotta, aki tragikus halált halt egy lövöldözés során, melybe vétlen félként keveredett.

Az énekes/színésznő ráadásul nem sokkal a tragikus eset előtt vette fel ismét a kapcsolatot barátjával. "Hatodikos voltam, amikor összeismerkedtem Marsai-jal. Mostanában ismét egyre mélyebb lett a kapcsolatunk. Középiskolában sokat aludtunk egymásnál és csináltunk olyasmit, amit a középiskolás csajok szoktak" - mesélte Solange.

"Aztán valahogy elveszítettük egymást, majd akkor találkoztunk megint, amikor egy kicsit kiszálltam a zeneiparból és hazamentem pihenni. Egyetlen korombeli barátom sem volt, hiszen állandóan turnéztam. Marsai egy nagyon fontos időszakban tért vissza az életembe és onnantól kezdve elválaszthatatlanok voltunk" - mondta az énekesnő.

"Minden nap találkoztunk, magával vitt a középiskolás meccsekre, egyáltalán: emlékeztetett arra, hogy még csak 16 éves vagyok. Egy teljes éven át rengeteg időt töltöttünk együtt. Biztos vagyok benne, hogy Isten tudja, mit miért tesz, hiszen szép egybeesés, hogy élete utolsó évében ismét egymásra találtunk" - tette hozzá Solange.

Az énekesnő visszaidézte utolsó találkozásukat is: "Egy nappal azelőtt, hogy elment, este átjött hozzám és együtt éjszakáztunk, egy filmet néztünk a barátságról. Hajnalban elment, majd még aznap egy eltévedt golyó megölte - valaki egy parkolóban lövöldözött. Nagyon nehéz volt feldolgoznom, hiszen tulajdonképpen éppen csak kilépett a házamból".

Ironikus módon egy héttel a tragikus esemény után Solange rájött, hogy gyermeket vár, Daniel Julezt. Az énekesnő meg van győződve arról, hogy a két esemény között van valamilyen kapcsolat.

"Van egy dal az új lemezemen, az An Ode To Julez, amelynek az első sora 'Azt mondják, amikor egy élet elmúlik, megkezdődik egy másik'. Mindkét csuklómon van egy-egy angyalszárny, az egyik a barátom halálára, a másik a gyermekem életére" - mondta az énekesnő.

A Marsai Songra emlékező dal Solange új lemezén, a Hadley Street Dreamsen lesz hallható.