Denzel Washington: "Anyu, segíts!"

Infostart
2007. december 27. 18:49
Meglehetősen szokatlan módon sikerült egyezségre jutnia Denzel Washingtonnak az egyik legnevesebb hollywoodi producerrel, Harvey Weinsteinnel. Az Oscar-díjas színész ugyanis az édesanyját hívta segítségül.

Képtelen volt dűlőre jutni új filmje, a The Great Debaters producerével, Harvey Weinsteinnel Denzel Washington. Az Oscar-díjas színész és a nagyhatalmú pénzember természetesen anyagi kérdéseken vitázott, a megegyezés legcsekélyebb esélye nélkül.

A vita azon dúlt, hogy Harvey Weinstein szerette volna, ha a filmet rendező Denzel Washington szerepel is a moziban, ám a színész ezt visszautasította, azt ajánlva a producernek, hogy akkor csak a költségvetés felét állja.

A parttalan vitába belefáradt Denzel Washington végül meglehetősen furcsa ajánlattal állt elő: "Azt mondtam neki: 'Megkérem az édesanyámat, hogy hívja fel a tiédet és találjanak ki ők valamilyen megoldást, mert a jelek szerint Te meg én képtelenek vagyunk erre'. Harvey meg is adta a számot, én pedig felhívtam az anyukám: 'Anyu, tudom, hogy fogalmad sincs arról, kicsoda Harvey Weinstein, de mi ketten képtelenek vagyunk dűlőre jutni. Miért nem hívod fel az édesanyját, hátha ti képesek vagytok előrelépni'" - emlékezett vissza Denzel Washington.

Az ötlet a jelek szerint működött, hiszen Washington anyuka telefonált, aminek következtében Harvey Weinstein nemsokára új ajánlattal állt elő. "Íme, az új ügynököm. Ráadásul az édesanyám nem hajlandó elárulni, miről beszéltek" - tette hozzá az elégedett Denzel Washington.