Kurtán-furcsán ért véget a nagymenő vitája

Infostart
2007. december 19. 20:30
A bírósági tárgyalás előtti utolsó pillanatban elállt a pertől az a magánnyomozó, aki szerződésszegéssel vádolta Joe Pescit. A Nagymenők sztárját azért perelték be, mert állítólag nem fizette ki a férfi 103 ezer dolláros (18 millió forintos) számláját.

Boldogan fogadta a hírt Joe Pesci, hogy megúszta a pert abban a vitás ügyben, amely egy magánnyomozói szolgáltatás számlája körül robbant ki.

Az amerikai színész állítólag azt követően kérte fel John Perryt "magánnyomozói, testőri, biztonsági és ingatlan-megfigyelési feladatok" ellátására, hogy volt felesége állítólag verőembereket fogadott fel még 1995-ben.

John Perry azt állította, hogy a számláját soha nem egyenlítették ki, ezért perrel fenyegetett. Most azonban, egy nappal a bírósági tárgyalás előtt, váratlanul meggondolta magát és visszalépett.

A Nagymenők, a Kaszinó és több más nagysikerű film sztárjának ügyvédje szerint Joe Pesci boldog, hogy nem kell többet az üggyel foglalkoznia. "A jogi vitáknak semmi értelme sem volt, ráadásul semmilyen ténybeli alapjuk sem volt" - mondta Caryn Brottman Sanders.

Joe Pesci volt feleségét, Claudia Harót 2005-ben tartóztatták le összeesküvés és gyilkossági kísérlet vádjával. Jelenleg Los Angelesben vár a bírósági tárgyalásra.